Varmt välkommen!

Tveka inte att kontakta oss vid funderingar eller bokningsförfrågan!

Våra priser

Personligt inrett rum med sköna sängar, handfat & tv.
Precis utanför rummen två gemensamma fräscha kaklade badrum.

Enkelrum från 625 SEK

Dubbelrum från 795 SEK

Extrasäng barn 2-12 år från 200 SEK

Extrasäng vuxen från 350 SEK

Staycation: Dubbelrum inkl. frukost och tillgång till lilla spa & relax i 3h 1595kr för 2 personer.

Fritt WiFi och Gratis parkering!

Bokningsförfrågan

Bäcks gård

Bäck´s gård, belägen 12 km väster om Örebro, några minuter från city och Örebro airport. Hit tar du dig enkelt med bil eller buss. Busshållsplats 500m från flygelbyggnaden där du tar buss direkt in till centrum.

Bäcks Bed & Breakfast passar för dig som vill bo i lantligt läge men fortfarander med bra kommunikations möjigheter till Örebro stad. Strategiskt beläget för dig som reser i jobbet då motorvägen mot oslo, stockholm och göteborg går utanför,.

I flygelbyggnaden hittar ni 4 rum med totalt 10 bäddar (extrasängar finns vid behov). Utanför finns grönområde till ert förfogande och fin utsikt över svartån och grillmöjligheter i trädgården.

Bäcks Bed & Breakfast är perfekt för privata mindre tillställningar där ni vill ha möjlighet att sova kvar. Hör av er för pris på förfrågan att hyra hela huset.

Från Bäck har ni nära till ett rikt kulturutbud och till en mångfald av fritids- och sportaktiviteter så som fågelskådning, vandringsleder, skidåkning, golfbanor, Lek & buslandet, Gustavsviks upplevelsebad, Conventum med mässor & konserter, för att bara nämna något som kanske lockar Dig och Din familj till Örebro.

Unik 1800-talsflygel

Du bor i renoverad 1800-talsflygel med bekväm komfort året om då hela huset har golvvärme.

Utmärkt annorlunda boende för Dig som är semester-& yrkesresenär. Perfekt för mindre sällskap som vill träffas och umgås i ett hus för sig själva.

Våra rum

På övervåningen finns fyra personligt inredda rum med sköna sängar, handfat & tv. Precis utanför rummen två gemensamma fräscha kaklade badrum.

Vi får mycket beröm av våra gäster som tycker att det är fräscht & fint till förmånliga priser!

I bottenvåningen är det ett frukostrum/allrum med tv. Där finns frukosten förberedd för självservering när Du vill på morgonen.
Frukosten består av kaffe, te, juice, fil, gröt, ägg, bröd, pålägg m.m. kanske frukost på rummet eller i trädgården om vädret tillåter…

Gästkök

I bottenvåningen finns också ett välutrustat gästkök där Du kan förvara och tillaga medhavd mat.

Trädgården

Ute i den stora trädgården finns paviljong, utemöbler, grill och plats för såväl lek & spel som ro & vila, där Svartån passerar med kanotled och fiskemöjligheter, kanske prova fiskelyckan…