Varmt välkommen

till Bäcks Gård!

Våra priser

Personligt inrett rum med sköna sängar, handfat & tv.
Precis utanför rummen två gemensamma fräscha kaklade badrum.

från 625 SEK/natt

Fritt WiFi och Gratis parkering!

Boka här!

Bäcks gård

Bäck´s gård, belägen 12 km väster om Örebro, några minuter från city och Örebro airport. Hit tar du dig enkelt med bil eller buss. Busshållsplats 500m från flygelbyggnaden där du tar buss direkt in till centrum.

Bäcks Bed & Breakfast passar för dig som vill bo i lantligt läge men fortfarander med bra kommunikationsmöjligheter till Örebro stad. Strategiskt beläget för dig som reser i jobbet längst med E18/E20 Oslo, Stockholm och Göteborg.

I flygelbyggnaden hittar ni 4 rum med totalt 10 bäddar (extrasängar finns vid behov). Utanför finns grönområde till ert förfogande och fin utsikt över svartån och grillmöjligheter i trädgården.

Bäcks Bed & Breakfast är perfekt för privata mindre tillställningar där ni vill ha möjlighet att sova kvar. Hör av er för pris på förfrågan att hyra hela huset.

Från Bäck har ni nära till ett rikt kulturutbud och till en mångfald av fritids- och sportaktiviteter, fågelskådning, vandringsleder, skidåkning, golfbanor, Lek & buslandet, Gustavsviks upplevelsebad, Conventum med mässor & konserter, för att bara nämna något som kanske lockar Dig och Din familj till Örebro.

Unik 1800-talsflygel

År 2007 Öppnade Anette Bed & Breakfast i den gamla flygelbyggnaden efter en omfattande renovering med målet att erbjuda ett unikt boende på landet med hög standard och trivsel. På Bäcks bed & breakfast bor du på en gård längst med Svartåns strand endast 12 km från centrala Örebro.

Utmärkt annorlunda boende för Dig som är semester-& yrkesresenär. Perfekt för mindre sällskap som vill träffas och umgås i ett hus för sig själva.

Möjligheterna är många för er som gäst hos oss!
Hör av dig med dina önskemål.

Bröllop, student, födelsedagsfirande eller bara semester på landet?

Rum med frukost

På övervåningen i flygeln finns fyra personligt inredda rum med sköna sängar, handfat & tv. Precis utanför rummen två gemensamma fräscha kaklade badrum.

I bottenvåningen är det ett frukostrum/allrum med tv. Där finns frukosten förberedd för självservering fram till 10.30.
Frukosten består av kaffe, te, juice, fil, mjölk, gröt, sylt, marmelad, ägg, bröd, pålägg m.m.
Kanske vill du äta frukost på rummet eller i trädgården om vädret tillåter, du bestämmer!

Vi får mycket beröm av våra gäster som tycker att det är fräscht & fint till förmånliga priser!

Gästkök

Vill du ha möjlighet att laga egen mat till lunch eller middag finns ett välutrustat kök med husgeråd, spis, micro, kyl & frys för dig på bottenvåningen.

Trädgården

Ute i den stora trädgården finns paviljong, utemöbler, grill och plats för såväl lek & spel som ro & vila, där Svartån passerar med kanotled och fiskemöjligheter, kanske prova fiskelyckan…

8 mil lång kanotled längst med Svartån går precis utanför och det går utmärkt att parkera era kanoter hos oss och stanna över natten.