Telefon: +46 (0)76-848 42 94
Bäcks B&B, Bäck 517, 719 91 VINTROSAKarta

Nyrenoverad unik 1800-talsflygel

Bäck´s gård, belägen 12 km väster om Örebro, några minuter från city och Örebro airport. Du kan med fördel lämna bilen på gården och välja någon av bussturerna till Örebro. Turlista finns.

Img

Från Bäck har ni nära till ett rikt kulturutbud och till en mångfald av fritids- och sportaktiviteter så som fågelskådning, vandringsleder, skidåkning, golfbanor, Lek & buslandet, Gustavsviks upplevelsebad, Conventum med mässor & konserter, för att bara nämna något som kanske lockar Dig och Din familj till Örebro.

Du bor i nyrenoverad unik 1800-talsflygel med bekväm komfort året om då hela huset har golvvärme.

Utmärkt annorlunda boende för Dig som är semester-& yrkesresenär. Perfekt för mindre sällskap som vill träffas och umgås i ett hus för sig själva.

Våra rum

På övervåningen finns fyra personligt inredda rum med sköna sängar, handfat & tv. Precis utanför rummen två gemensamma fräscha kaklade badrum.


Vi får mycket beröm av våra gäster som tycker att det är fräscht & fint till förmånliga priser!

I bottenvåningen är det ett frukostrum/allrum med en mysig braskamin & tv där frukosten finns förberedd för självservering när Du vill på morgonen och består av kaffe, te, juice, fil, gröt, ägg, bröd, pålägg m.m. kanske frukost på rummet eller i trädgården om vädret tillåter…

Gästkök och trädgårdspaviljong

I bottenvåningen finns också ett välutrustat gästkök där Du kan förvara och tillaga medhavd mat.


Ute i den stora trädgården finns paviljong, utemöbler, grill och plats för såväl lek & spel som ro & vila, där Svartån passerar med kanotled och fiskemöjligheter, kanske prova fiskelyckan…
Har du egen dator finns gratis trådlös internetuppkoppling i alla rum.

 

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi så fort vi kan.